OPEN WATER DIVER


La formació Open Water Diver és la primera etapa a seguir per aprendre a bussejar amb la màxima seguretat i per descobrir les marevelles del món submarí. Comença amb nosaltres la teva aventura en el món del busseig i obté la teva certificació reconeguda internacionalment.

Durant la teva formació Open Water Diver, rebràs el millor entrenament per adquirir les habilitats i la experiència necessària per convertir-te en un(a) bussejador(a) preparat(da). També estudiaràs els coneixements per poder comprendre i posar en pràctica els fonaments bàsics del submarinisme. Aprendràs també les pràcticas del busseig respectuós del medi ambient al llarg de la formació i et guiarem a ser un(a) bussejador(a) eco-responsable. Al finalitzar el teu curs, obtindràs amb èxit la teva certificació Open Water Diver que et permetrà bussejar a una profunditat màxima de 18 metres en unes condicions adaptades a la teva experiència.

Els alumnes menors de 15 anys seran certificats com a Júnior Open Water Diver.

Aquesta certificació t’obrirà les portes del busseig arreu del món. No esperis més i endinsa’t a aquesta fantàstica aventura !

 

Open Water Diver

Detalls del curs Open Water Diver:
  • Ratio de participants: màxim 3 alumnes per instructor(a)
  • eLearning i Desenvolupament dels coneixements fundamentals del busseig.
  • Bussejos: 6
  • Duració: 4 a 6 dies
  • Exàmen final (evaluació dels coneixements)
  • Certificació (rebràs a casa la teva targeta d’Open Water Diver per poder portar-la sempre amb tu)
Requisits:
  • Edat mínima: 14 anys.
  • Certificat Mèdic oficial que especifiqui “Apte per al busseig” en vigor.
La teva seguretat es la nostra prioritat, vine a aprendre a bussejar en un entorn tranquil i relaxat.

Recomenem als nostres alumnes bussejar acompanyats d’un(a) professional del busseig després de l’obtenció de la certificació Open Water Diver per tal de seguir millorant les habilitats i guanyar experiència. Cada lloc de busseig té les seves particularitats, escull estar acompanyat(da) d’un(a) professional de busseig per la teva seguretat i gaudir plenament del teu busseig.


Preu: 380€ iva inclòs per persona
(Aquest preu inclou durant tota la formació : Material, Material de formació i Assegurança)

Per reservar

o per demanar més informació