OPEN WATER DIVER


Converteix-te en un bussejador Open Water Diver, és la millor manera per iniciar la teva adventura de busseig amb una certificació PADI ó SSI reconeguda arreu del món!

Durant la formació Open Water Diver, el teu Instructor et proporcionará els coneixements i la formació necessaris per convertir-te en un bussejador segur i autònom.  Al certificar-te com Open Water Diver, estaràs qualificat/da per  bussejar a una profunditat máxima de 18 metres amb un company que tingui  una certificació igual ó superior.

Aquest títol t’obrirà les portes de qualsevol centre de busseig arreu del món, i et permetrà  llogar el material de busseig o realitzar bussejos allà on dessitgis.

Després de la teva formació, et recomenem sempre confiar en un professional de busseig que t’acompanyi en els teus bussejos, el que et permetrà adquirir més experiència. Cada lloc de busseig és únic i també les seves condicions, aleshores, per començar la teva adventura, escull  ser acompanyat/da  d’un professional de busseig que s’ocuparà en tot moment de la teva seguretat i de portar-te als indrets més bonics de cada busseig!

Els alumnes menors de 15 anys seran certificats com a Junior Open Water Diver (el canvi a Open Water Diver es realitzarà automàticament quan l’alumne compleixi els 15 anys). Els alumnes de 10 i 11 anys estaran qualificats per bussejar a una profunditat de 12 metres i sempre hauran d’anar acompanyats d’un professional del busseig.

Com es desenvolupa la formació d’Open Water Diver ?

  • Desenvolupament dels coneixements teòrics per comprendre els fundaments del busseig.
  • 2 Bussejos (mínim) en aigües confinades (profunditat màxima 5 metres) per practicar les habilitats fonamentals del bussig (exercicis).
  • 4 Bussejos en aigües obertes (profunditat màxima 18 metres- 12 metres pels alumnes de 10 i 11 anys)  per tal de reforçar les habilitats i explorar el món submarí.
  • Evaluació de les habilitats aquàtiques.
  • Exàmen final (evaluació dels coneixements)
  • Obtenció de la Certificació Open Water Diver.

Perquè escollir-nos ?

A Fosca Divers som uns apassionats del busseig, per aquesta raó vam decidir crear un Centre de Busseig fidel a aquesta imatge. Ens ocupem de la seguretat de cadascún dels nostres alumnes, mostrant el camí per tal de que cadascún dels nostres alumnes es converteixin en un bussejador segur i autònom. Organitzem sempre grups reduits (màxim 4 persones) amb l’objectiu d’adaptar-se a cadscún i personalitzar la seva formació. Oferim més que el simple fet de tenir una certificació com a Open Water Diver, et propossem de venir i compartir junts la nostre passió amb professionals que estaran per tu en tot moment, en un entorn relaxat i sense estrès.

Requisits:

  • Edat mínima: 10 anys.
  • Certificat Mèdic oficial que especifiqui “apte per al busseig” (menys d’un any)

Preu: 360€ iva inclòs per persona

(Aquest preu inclou durant tota la formació : Material, Material de formació i Assegurança)

+37€ per l’assegurança de tot l’any (opcional)

Ho sabies ?

El teu Bateig de busseig pot ser convalidat com un busseig d'Aigües Confinades pel teu curs d'Open Water Diver!

Si no has tingut temps d'acabar el curs d'Open Water Diver, demana de convalidar la teva certificació SCUBA DIVERS que et permetrà bussejar fins a 12 metres!

Comparteix !

Fosca DiversOPEN WATER DIVER