PROFESSIONALITAT I EXPERIÈNCIA


LA NOSTRA FILOSOFIA


Seguretat, plaer i bon ambient !

Fosca Divers es una petita estructura acollidora i familiar on el nostre principal objectiu es fer-vos descobrir i compartir amb els nostres alumnes la nostre gran passió: el món submarí, prioritzant en tot moment la vostre seguretat i el respecte als fons marins.

Fa uns anys vam decidir crear la nostre petita escola de busseig, destaquem “petita”, doncs la volíem diferent a les grans estructures, a fi de personalitzar i adaptar-nos al màxim possible a tots els nostres alumnes i visitants. Es per aquesta raó que a Fosca Divers organitzem només grups reduïts, d’aquesta manera ens assegurem de fer-vos viure una experiència de qualitat, tant per les persones que comencen com per bussejadors més experimentats.

Oferim sempre el nostre màxim per tal de que us sentiu a casa vostre, el busseig és una activitat on és molt important que hi hagi una bona comunicació entre els alumnes i el nostre staff, consolidant-se així la confiança, un element que és clau per a la seguretat.

Em tingut la gran sort de poder viatjar i bussejar a diferents indrets del nostre preciós planeta, això ens ha permès aprendre i experimentar per saber exactament el que volem transmetre a la nostre escola de busseig. Es per aquesta raó que em escollit la proximitat i un tracte personal amb els nostres bussejadors.

A demés, animem als nostres bussejadors a la pràctica i el perfeccionament de les tècniques durant els bussejos amb la finalitat de donar l’oportunitat de guanyar en confiança a través de l’esperiència i els coneixements. “Només bussejant es fa un bussejador”, això vol dir que només a base d’experiència i anar bussejant és el que us permetrà convertir-vos en bons bussejadors.

Abans de decidir convertir-se en bussejador, sempre aconsellem que es faci una pre-iniciació, per així poder experimentar totes aquestes noves sensacions, és un moment màgic i especial que no deixa a ningú indiferent. És una desconnexió del món, acompanyats en tot moment pel sò de la vostre respiració i les vostres bombolles, i a la plegada és una connexió total amb vosaltres mateixos i amb la naturalesa que ens envolta. És un autèntic plaer que pot arribar a ser addictiu, és per aquesta raó que molts dels nostres alumnes que fan una pre-iniciació després decideixen fer una formació a fi de poder seguir vivint i gaudint d’aquests moments màgics sota l’aigua per arreu del món si l’ocasió s’escau.

Com a bussejadors, em de respectar i protegir el nostre fantàstic entorn i ecosistema, com a escola eco-responsable, intentem sempre sensibilitzar als nostres alumnes de la importància de cuidar el nostre gran blau. Es per aquesta raó que em recolzat diferents projectes i especialment l’associació Longitude 181, aplicant la seva Carta internacional del bussejador responsable.

Durant els nostres batejos de busseig, formacions i sortides que organitzem, sempre donem el màxim per tal de que els nostres bussejadors i alumnes visquin i aprofitin aquests fantàstics moments, tant sota l’aigua com fora de l’aigua, doncs creiem que tots som una gran família d’apassionats. 

Maud i Raül, propietaris i instructors de busseig apasionats

NOSALTRES


Raül Franch

De Badalona

Advanced Open Water Intructor SSI
Open Water Scuba Instructor PADI
React Right Instructor SSI
Stress & Rescue Instructor SSI
Science of Diving Instructor SSI

diving instructor

Maud Cruz

De Toulouse

Open Water Instructor SSI
React Right Instructor SSI
Stress & Rescue Instructor SSI
Marine Ecology Instructor

SSI

“La millor manera d’observar un peix és convertir-se en peix.” Jacques-Yves COUSTEAU

 MIREU QUE PENSEN DE NOSALTRES !