PROGRAMES D’ESPECIALITATS


L’objectiu de tots els programes d’Especialitats és ensenyar les habilitats i els coneixements essencials a adquirir en un domini en particular. Les conbinacions possibles entre elles són moltes !

La titulació mínima per apuntar-se a un programa d’especialitat és el Open Water Diver o equivalent.

Perfect buoyancy

FLOTABILITAT PERFECTA
Aquesta especialitat t’ensenya les habilitats i conceptes necessaris per millorar la teva posició de busseig, el teu control de flotabilitat, i minimitzar el teu consum d’aire. Introduïm aquesta especialitat al nostre curs Advanced Adventurer perquè el control de la flotabilitat és un dels pilars de la teva seguretat sota l’aigua i per evitar danyar els meravellosos fons que vagis a explorar.
Bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Tarifa: 150€ per persona
RESERVAR

Busseig Nocturn

BUSSEIG NOCTURN I VISIBILITAT LIMITADA
Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per bussejar de forma segura i còmoda durant la nit o en condicions de visibilitat reduïda. Aprendràs com entrar i sortir de l’aigua, utilitzar equip especialitzat, i com comunicar-te amb els teus companys en un busseig nocturn. El busseig de nit és fantàstic perquè et garanteix viure moments que no es poden viure de dia.
Bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Tarifa: 180€ per persona
RESERVAR

Busseig Profund

BUSSEIG PROFUND
Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per a bussejar de forma segura i còmoda més enllà de 18 metres. Rebràs la certificació d’Especialitat SSI Busseig Profund després de finalitzar l’especialitat i estaràs preparat(da) per a bussejar fins a 40 metres.
Bussejos: 3
Edat mínima: 16 anys
Tarifa: 200€ per persona
RESERVAR

Orientació

ORIENTACIÓ
Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per a navegar de manera segura i còmoda sota l’aigua durant una immersió. Aprendràs com utilitzar una brúixola i les tècniques d’orientació natural, estimar distàncies, patrons bàsics de navegació i com sortir i tornar a un punt designat.
Bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Tarifa: 150€ per persona
RESERVAR

React Right

REACT RIGHT
És l’especialitat de formació d’emergència que consta dels següents components bàsics: Avaluació Primària, Primers Auxilis i RCP, Tècniques d’Estabilització Primària i inclou Administració d’Oxigen en Emergències de Busseig. Et ensenyés les habilitats i conceptes necessaris per proporcionar assistència en situacions d’emergència, i compleix amb els requisits de Primers Auxilis i RCP necessaris per als programes de formació SSI.
Sessions teòriques
Edat mínima: 16 anys
Tarifa: 150€ per persona
RESERVAR

Aire enriquit Nitrox

AIRE ENRIQUIT NITROX
Aquesta especialitat t’ensenyarà com planificar i bussejar de forma segura amb barreges d’aire enriquit fins a 40% d’oxigen. El busseig amb aire enriquit pot augmentar els teus límits sense descompressió, augmentar la teva seguretat, i reduir el temps necessari dels teus intervals en superfície comparat amb l’aire.
Bussejos: 1
Edat mínima: 14 anys
Tarifa: 150€ per persona
RESERVAR

Ciència del Busseig

TEORÍA DEL BUSSEIG
Aquesta especialitat et proporciona un estudi profund i detallat de la física, la fisiologia, la teoria de la descompressió, del medi aquàtic i de l’equip de busseig.
Inclosa en la formació de Divemaster.

CONVERTEIX-TE EN UN ESPECIALISTA !