STRESS & RESCUE


La formació Stress & Rescue (SSI) és l’etapa essencial per tots els bussejadors que desitgen ajudar a altres bussejadors en situacions difícils però també t’ajudarà a dominar i gestionar les teves pròpies situacions que podrien ser un tan delicades.

Es una formació obligatòria per tots aquells bussejadors que desitgen orientar-se en el futur cap a una formació professional dins del món del busseig.

Aquest curs Stress & Rescue (SSI) et permetrà evitar, reconèixer i resoldre els problemes en superfície i sota l’aigua. Et prepararàs per tal d’anticipar, detectar, prevenir i gestionar l’estrès (tant el teu propi com el dels altres), però també ser eficaç per intervenir en situacions que podrien arribar a ser problemàtiques.

Tots els bussejadors es poden arribar a trobar situacions que poden arribar a ser complicades, et prupossem que en comptes de temer aquestes situacions, et formaràs amb professionals que et prepararan per reaccionar en qualsevol situació.

Diver Stress and Rescue

L’obtenció d’aquesta certificació et permetrà adquirir una gran confiança amb tu mateix !
Detalls del curs Stress&Rescue:
  • Bussejos: 5
  • Examen final (evaluació dels coneixaments)
  • Duració: 3 a 5 dies
Requisits:
  • Edat mínima: 16 anys.
  • Certificat mèdic de busseig en vigor.
  • Estar certificat (menys de 2 años) del E.F.R. (PADI) o del REACT RIGHT (SSI), una formació destinada a proporcionar als alumnes els coneixements i la formació per poder actuar com la primera persona que dona un  socor, administrar primers auxilis i RCP, oxígen y/o proporcionar el soport del DEA en cas d’una emergència mèdica.
  • Assegurança de busseig en vigor.

Tarife: 310€ per persona
(aquest preu inclou durant la formació: Equipament de busseig i Material de formació)

Per reservar

o per més informació