RESCUE DIVER – STRESS & RESCUE


La formació Rescue Diver (PADI) ó Stress & Rescue (SSI) és l’etapa essencial per tots els bussejadors que desitgen ajudar a altres bussejadors en situacions difícils però també us ajudarà a dominar y gestionar les teves pròpies situacions que podrien ser un tan delicades. Es una formació obligatòria per tots aquells bussejadors que desitgen orientar-se en el futur cap a una formació professional dins del món del busseig.

Aquest curs Rescue Diver (PADI) ó Stress & Rescue (SSI) us permetrà evitar, reconèixer i resoldre els problemes en superfície i sota l’aigua. Us preparereu per tal d’anticipar, detectar, prevenir i gestionar l’estrès ( tant el vostre propi com el dels altres), però també ser eficaç per intervenir en situacions que podrien arribar a ser problemàtiques.

Tots els bussejadors es poden arribar a trobar situacions que poden arribar a ser complicades, us prupossem que en comptes de temer aquestes situacions, us formeu amb professionals que us prepararan per reaccionar en qualsevol situació.

L’ obtenció d’aquesta certificació us permetrà adquirir una gran confiança amb vosaltres mateixos !

Requisits:

      • Edat mínima: 15 anys.
      • Assegurança de busseig en vigor.
      • Estar certificat (menys de 2 años) del E.F.R. (PADI) ó del REACT RIGHT (SSI), una formació destinada a proporcionar als alumnes els coneixements i la formació per poder actuar com la primera persona que dona un  socor, administrar primers auxilis i RCP, oxígen y/o proporcionar el soport del DEA en cas d’una emergència mèdica.

Tarife: 310€ per persona

APRÈN A AJUDAR ALS ALTRES !


Comparteix !

Fosca DiversRESCUE DIVER