BATEIG DE BUSSEIG


El Bateig és sense dubte el teu primer pas en el món del Busseig que et permetrà descobrir i disfrutar d’una nova experiència fascinant.

Com es desenvolupa el Bateig de Busseig?

Comencem sempre amb un explicació teòrica de 20-30 minuts, on et donem a conèixer els Coneixements Bàsics del Busseig, com utilizar el Material i com comunicar-nos sota l’aigua mitjançant senyals. Aquesta prèvia expliació et permetrà sentir cómode i preparat per disfrutar d’aquesta adventura.

Una vegada realizada la explicació, t’ajudarem a equipar-te i acompanyat del vostre Instructor anirem a l’aigua, on en tot moment el teu Instructor estará aprop teu per ajudar-te.

A continuació, una vegada a l’aigua, t’ajudarem a baixar 1-2 metres on realitzaràs uns exercicis i habilitats que et donaran una certa autonomia i seguretat sota l’aigua.

Un cop hagis realitzat correctament els exercicis, seguirás disfrutant de la màgia del Busseig amb un passeig sota l’aigua de 40-60 minuts en aigües poc profundes ( màxim 10 metres).

Durant la totalitat del Bateig de Busseig, el teu Instructor estarà sempre al teu costat i s’assegurarà del teu benestar i confort en tot moment.

Després del bateig?

Llança't a l'aventura de l'Open Water Diver!

Cada Instructor acompañarà una màxim de 2 persones, al nostre centre de busseig Fosca Divers apostem per aquest ratio Instructor/Alumne per la teva seguretat i per tal de que poguis disfrutar al màxim aquesta experiència.

On es desenvolupa el Bateig de Busseig?

El Bateig es desenvolupa a la Platja de La Fosca, una platja que reuneix totes les millors condicions per tal de que tinguis un Bateig de Busseig inoblidable.

Duració: 3 hores.

Perquè realitzar un Bateig de Busseig ?

Beneficis:
– Sentir  el teu cos d’una manera diferent i descobrir una sensació totalment nova (estat d’ingravidesa, és com volar sota l’aigua).
– Descobrir el món subaquàtic, els fons marins i la fauna que habita en ell.
– Per iniciar-se al busseig abans de començar el curs d’Open Water Diver Course.

Requisits:

  • Edat mínima 10 anys.
  • Necessitareu rellenar Formulari de Declaració Médic.
  • Cal presentar Certificat  Mèdic conforme poden realitzar l’activitat de busseig totes aquelles persones amb: Diabetis, Epilèpsia, Asma, Problemes Cardíacs, Problemes Pulmonars, Problemes de Circulació, Problemes de Oïda o Sinus i totes aquelles persones majors de 45 anys.
  • No és pot agafar un vuelo durant 24 horas després del busseig.

Preu: 60€ iva inclòs per persona
(Material, Assegurança i una Experiència única i personalitzada)

 

Vine a descobrir un món que et fascinarà amb la major seguretat !


Fosca DiversBATEIG DE BUSSEIG